[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 110: Undefined array key "cached"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 111: Undefined array key "normal"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 112: Undefined array key "total"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3391: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3393: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3394: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3395: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
אבטיח • צפה בנושא - סיכום ביניים למיטב הבנתי

סיכום ביניים למיטב הבנתי

יש נפח אחסנה!

סיכום ביניים למיטב הבנתי

הודעהעל ידי Poogy ב ו' דצמבר 28, 2007 5:34 am

- - לא אוהבים את העיצוב, כן אוהבים חלק מהפיצ´רים החדשים (ויש עוד רבים).

מבחינת ניהול הפורום וכאלה אני משוחד לטובת הפורום החדש והשליטה הרבה שהוא מאפשר לי, אבל מה שחשוב באמת הוא שאתם תמשיכו לבוא ולכתוב.

ולכן שאלת מיליון הדולר - האם הפורום החדש ימנע מכם מלהמשיך לבוא ולכתוב?
Poogy

Re: סיכום ביניים למיטב הבנתי

הודעהעל ידי קואלה ב ו' דצמבר 28, 2007 7:11 am

כמו שאומרים במחוזותינו - "נראה לך?"

וברצינות, לכל דבר צריך להתרגל, גם לפורום בעל נפח אחסנה.
אני בעד שינוי. תמיד. כמעט.

שתהיה שבת שלום
קואלה

הודעהעל ידי ג'ירף סגול ב ב' דצמבר 31, 2007 12:09 pm

כן.
ג'ירף סגול

הודעהעל ידי אורח ב ג' ינואר 01, 2008 12:57 am

[quote="ג'ירף סגול"]כן.[/quote]
"כן" מה?
כן תמשיך לכתוב או כן ימנע ממך להמשיך לכתוב?

גימל
אורח

הודעהעל ידי עובר אורח ב ג' ינואר 01, 2008 6:46 am

העיצוב מעצבן, המיון לא ברור ושערורית ה-time stamp נשארה כשהיתה.
מעניין מה יהיה הזמן של ההודעה הזאת. אולי לפי זמן בנגקוק.
עובר אורח

הודעהעל ידי Poogy ב ג' ינואר 01, 2008 9:51 pm

[quote="עובר אורח"]העיצוב מעצבן, המיון לא ברור ושערורית ה-time stamp נשארה כשהיתה.
מעניין מה יהיה הזמן של ההודעה הזאת. אולי לפי זמן בנגקוק.[/quote]

את השעון אפשר לכוון דרך לוח הבקרה למשתמש --> העדפות מערכת --> הגדרות כלליות. יש לבחור UTC+2 ואפשר גם לשלוט בפורמט.
וחוצמזה, אחלה, ביקורת בונה ומנומקת זה תמיד מגניב
Poogy

הודעהעל ידי ג'ירף סגול ב ו' ינואר 04, 2008 9:58 am

[quote="אורח"][quote="ג'ירף סגול"]כן.[/quote]
"כן" מה?
כן תמשיך לכתוב או כן ימנע ממך להמשיך לכתוב?

גימל[/quote]
כן.
הרי הגבתי להודעה של קןאלה, לא? אה, לא רואים? חבל. אני חושב שנצטרך להשתמש יותר בתכונת הציטוט (ואז גם יהיו יותר חלונות מחליפי צבעים מגניבים [במלעיל, כמובן] כאלה. אפילו שהם בז'). וחוצמזה, גברת פמבלטון, לא הגיע הזמן שתעשי את עצמך לאורחת קבע מן המניין?
ג'ירף סגול

הודעהעל ידי חשין ב א' ינואר 06, 2008 8:20 am

[quote](ואז גם יהיו יותר חלונות מחליפי צבעים מגניבים [במלעיל, כמובן][/quote]
במלעיל זה יוצא מג[b]ני[/b]בים אבל אני חושב שהתכוונת ל - [b]מג[/b]ניבים מין נסוג אחור שכזה. לא?
חשין

הודעהעל ידי ג'ירף סגול ב א' ינואר 06, 2008 8:59 pm

[quote="חשין"][quote](ואז גם יהיו יותר חלונות מחליפי צבעים מגניבים [במלעיל, כמובן][/quote]
במלעיל זה יוצא מג[b]ני[/b]בים אבל אני חושב שהתכוונת ל - [b]מג[/b]ניבים מין נסוג אחור שכזה. לא?[/quote]
כן.
צודק.
הייתי צריך לכתוב "... מחליפי צבעים מגניבים [הטעמה ב-p.p.u, כמובן] כאלה." מצד שני, אז מי היה מבין אותי? וזו הזדמנות לשאול את השאלה הידועה: מה ההבדל בין עו[b]גה[/b] ל[b]עו[/b]גה?

[quote]אגב, איך הצלחת להכניס רק חלק מההודעה לציטוט?[/quote]
ג'ירף סגול

הודעהעל ידי ג'ירף סגול ב א' ינואר 06, 2008 9:01 pm

[quote="ג'ירף סגול"][quote="חשין"][quote](ואז גם יהיו יותר חלונות מחליפי צבעים מגניבים [במלעיל, כמובן][/quote]
במלעיל זה יוצא מג[b]ני[/b]בים אבל אני חושב שהתכוונת ל - [b]מג[/b]ניבים מין נסוג אחור שכזה. לא?[/quote]
כן.
צודק.
הייתי צריך לכתוב "... מחליפי צבעים מגניבים [הטעמה ב-p.p.u, כמובן] כאלה." מצד שני, אז מי היה מבין אותי? וזו הזדמנות לשאול את השאלה הידועה: מה ההבדל בין עו[b]גה[/b] ל[b]עו[/b]גה?

[quote]אגב, איך הצלחת להכניס רק חלק מההודעה לציטוט?[/quote][/quote]
מגניב.
ואם אני אעשה דבר כזה: [quote="ג'ירף סגול"]אז הוא גם יכתוב שאני אמרתי את זה?[/quote]
ג'ירף סגול

הבא

חזור אל תשע בכיכר -- הפורום של אבטיח

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים