[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 110: Undefined array key "cached"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 111: Undefined array key "normal"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 112: Undefined array key "total"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3391: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3393: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3394: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3395: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
אבטיח • צפה בנושא - פסטיבל האבטיח

פסטיבל האבטיח

יש נפח אחסנה!

פסטיבל האבטיח

הודעהעל ידי זאפוד ב ד' אוגוסט 27, 2008 12:37 pm

לא יודע באיזו מדינה זה, סתם נתקלתי בזה.[attachment=0]
Picture 3.png
פסטיבל האבטיח
(261.98 KB) הורד 1214 פעמים
[/attachment]
זאפוד

Re: פסטיבל האבטיח

הודעהעל ידי משה פלטיאל ב ה' אוגוסט 28, 2008 8:29 pm

איי זאפוד, זאפוד.
עזוב את התמונה, באיזו מדינה אתה מטפס על סולמות עכשיו? ומה שלומך באופן כללי?
"אני ויואל ומשה פלטיאל וערן".
משה פלטיאל

הודעהעל ידי זאפוד ב א' אוגוסט 31, 2008 8:14 am

עזוב אותך משה, איזה מדינה ואיזה מגפיים...
טיילנו בהולנד במשך שבועיים וחצי עם גיחה קצרה של יום-וחצי לבלגיה - אבל מי סופר, אבל לפני שבוע ויותר שבנו ומה אני אגיד לך... עולם כמנהגו נוהג וכלום לא השתנה - כאילו מעולם לא טיילנו בהולנד במשך שבועיים וחצי עם גיחה קצרה של יום-וחצי לבלגיה.

~ואחר כך מתפלאים שהמדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית~
זאפוד

הודעהעל ידי משה פלטיאל ב ב' ספטמבר 01, 2008 11:15 pm

ספר, ספר לנו איך זה לטייל בהולנד במשך שבועיים וחצי עם גיחה קצרה של יום-וחצי לבלגיה, כי אנחנו אפילו את זה לא עשינו.
(ואגב, זה רק נראה לי או שבאמת כיכר השוק ריקה, ואין פוקד צילו של סומביט בעיר העתיקה)?
"אני ויואל ומשה פלטיאל וערן".
משה פלטיאל

הודעהעל ידי ג'ירף סגול ב ג' ספטמבר 02, 2008 6:31 pm

כן, די שקט. אני מניח שיש לאנשים פה דברים מעניינים יותר להשחית עליהם את זמנם. חתונות, פוקר, עבודה סמינריונית על הוצאת זרע לבטלה, דברים כאלה.
ג'ירף סגול

רכבות 08-08

הודעהעל ידי זאפוד ב ו' ספטמבר 05, 2008 12:10 pm

[quote="משה פלטיאל"]ספר, ספר לנו איך זה לטייל בהולנד במשך שבועיים וחצי עם גיחה קצרה של יום-וחצי לבלגיה, כי אנחנו אפילו את זה לא עשינו.
(ואגב, זה רק נראה לי או שבאמת כיכר השוק ריקה, ואין פוקד צילו של סומביט בעיר העתיקה)?[/quote]

סבבה, אז היה מאוד נחמד, עשינו טיול אופניים - שכרנו אופניים באמסטרדם (איפה שנחתנו פחות או יותר) והחזרנו אותם אחרי שבועיים וחצי לאותו מקום - מן הסתם.
התניידנו ממקום למקום בעזרת רכבות, הליכה ואופניים, בעיקר אופניים. הרכבות נועדו למרחקים ארוכים במיוחד כמו הנסיעה לבלגיה שהייתה לוקחת לנו יום וחצי במקום שעה ברכבת, וההליכה הייתה למרחקים קצרים ביותר או כדי לחפש איפה לכל-הרוחות קשרנו את האופניים.
בכל רכבת הולנדית אמור להיות קרון מיוחד עם מקום לאופניים - כדי לשים כמה זוגות אם יש לכם וחוץ מזה יש גם בכניסה לכל קרון מקום לעמוד עם האופניים - לזוג אחד או שניים. בפעם הראשונה שהחלטנו לקחת רכבת, כי כבר היה ממש מאוחר והתחיל להיות קר, מי שמכר לנו את הכרטיסים בתחנה הייתה מכונה צהובה סגולה עם פינות מעוגלות ואדיבות בינלאומית (רק בתחנות המרכזיות-באמת, יש איש בקופסה שקופה שאפשר לדבר איתו)
המכונה הנחמדה מקבלת את כל כרטיסי האשראי חוץ משלנו, ואין עם מי לדבר וכל הולנדי שעבר ברחוב (5 סה"כ) ושאלנו אותו מה עושים אמר שאין לו מושג והוא מעולם לא נתקל בבעיה כזו, רק אחת אמרה שיש מימין לנו מכונה זהה שעושה בדיוק אותו דבר כמו אחותה הרעה אבל זו שמימין מוכנה לקבל גם מטבעות, אספנו את כל המטבעות שהיו לנו וזה הספיק לכרטיסים לשנינו ועוד קצת אבל לא מספיק כדי לשלם על כרטיסי הנסיעה לאופניים, וצריך.. בסופו של דבר שילמנו על עצמנו ועלינו לרכבת וקווינו שהמבקר התורן לא יתפוס אותנו. הצלחנו - הוא לא תפס, הוא לא בא בכלל לקרון שלנו.
אחרי אירועי הרכבת הראשונה שאלנו אנשים מקומיים מה צריך לעשות במקרה כזה ואמרו לנו שלפעמים אפשר לשלם על הכרטיס ברכבת אצל המבקר, אבל אנחנו לא ראינו אחד כזה, ושבכל מקרה לעלות לרכבת בלי כרטיס זה לקחת סיכון כי לא בטוח שהמבקר ישתכנע שיש לכם המון מזומנים בשטרות ואתם באמת רוצים לשלם אבל המכונה הצהובה-סגולה שלהם לא מקבלת שטרות ואין באזור שום מקום לפרוט אותם וגם שני כרטיסי האשראי לא מקובלים עליה, סביר יותר שהוא יחשוב שאתם מנסים לנסוע בלי לשלם ויקנוס אתכם או משהו.
הנסיעה-לא-באופניים הבאה הייתה מאיזו עיירת-ספר אחת לאחרת עם עצירה להחלפת רכבת בעיר גדולה ושוב לא היה לנו מספיק מטבעות - הפעם גם לא לעצמנו, לא לומדים לקח. עלינו לרכבת ואמרנו לעצמנו - ניקח סיכון, היה ויבוא מבקר - נשלם, לא יבוא - נשלם בעיר הגדולה כשנקנה כרטיסים להמשך. גם הפעם לא בא, הבנו שמאוד קל לנסוע שם בחינם.
כשהגעתי לקופות כדי לשלם על הנסיעה הבאה, לנו לטפינו לעוללינו ולאופנינו, וגם, כמובן, על הנסיעה שהייתה, האיש בקופסה לא הבין ולא האמין, גם אחרי הסברים מרובים, שאני באמת מתכוון לשלם על נסיעה שכבר הייתה רק בשביל הסדר הקוסמי וההרגשה הטובה שלי עם עצמי, הם כל כך מסודרים ומאורגנים שם שלא הייתה לו האופציה במחשב לתת לי כרטיס או חשבונית על משהו שכבר קרה אז הוא אמר לי שהפעם היה לי מזל והוא לא לוקח ממני כסף אבל בפעם הבאה לא לעשות את זה כי אם מבקר תופס אותי זה שלושים יורו קנס על המקום, צריך, לדבריו, לפני שעולים לרכבת לתפוס את המבקר, בכל רכבת חייב להיות אחד כזה - הוא בדרך כלל בקרון הראשון או האחרון, ולהגיד לו שאנחנו מתכוונים לעלות לרכבת ואין לנו מספיק מטבעות בשביל הפלא הצהוב-סגול עם הפינות המעוגלות - ולבקש, לפני שהרכבת עוזבת את התחנה, לשלם אצלו במזומן.
סבבה, הפעם כן למדנו לקח, ברכבת הבאה והאחרונה נעמדנו במרכז הרציף בציפייה ובדריכות לבוא הרכבת, כשהיא באה אצנו רצנו לנו ואופנינו בידינו - היא לכיוון הקטר ואני לזנב הרכבת כדי למצוא את המבקר הנעלם, הוא נמצא כעבור כמה שניות בקרון שעליתי עליו ואחרי שהוא הבין עם האנגלית-ההולנדית שלו את האנגלית-העברית-המהירה שלי - לפני שהרכבת עוזבת את התחנה - שאין לנו מספיק מטבעות למכונות האדיבות אבל אנחנו שני אנשים עם שני זוגות אופניים ונשמח לשלם אצלו בשטרות חוקיים - הוא חייך ואמר לי שזה בסדר, הוא המבקר היחיד ברכבת הזו ושהוא מבין שאני בחופש עם אשתי והיא נמצאת עם אופניה רחוק רחוק בקרון הראשון ושהוא לא רוצה לקלקל לי את החופשה ואני נראה לו בחור נחמד אז מבחינתו הנסיעה הזו היא "און דה האוס" והוא לא מוכן לקחת ממני כסף. והלך

~אנטישמים שם כולם~
זאפוד

הודעהעל ידי ג'ירף סגול ב א' ספטמבר 07, 2008 8:04 pm

הוונט דה ג'ואיש פיפל ספרד אינף?!
ג'ירף סגול

הודעהעל ידי זאפוד ב א' ספטמבר 07, 2008 11:08 pm

ספרד.. ספרד.. נו דאובט אבאוט איט.
זאפוד

הודעהעל ידי קואלה ב ו' ספטמבר 12, 2008 6:08 am