[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 110: Undefined array key "cached"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 111: Undefined array key "normal"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 112: Undefined array key "total"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3391: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3393: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3394: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3395: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
אבטיח • צפה בנושא - אז בגלל זה "נעמה בפיתה" לא מגיעה הנה

אז בגלל זה "נעמה בפיתה" לא מגיעה הנה

יש נפח אחסנה!

אז בגלל זה "נעמה בפיתה" לא מגיעה הנה

הודעהעל ידי זאפוד ב ב' מאי 19, 2008 10:50 pm

זוכרים את נעמה-בפיתה שהייתה מגיעה לכיכר הישנה לפעמים ואף רצתה להצטרף לצוות המעדכנים של אבטיח??
אז חשבנו שהיא לא באה לכאן כי לא בא לה או שהיא דווקא כן באה אבל אין לה כח לכתוב כלום
ומה מתברר?!
שהיא עושה חיים משוגעים בקריבים, אוכלת שרצים ואורז ומסתכסכת עם מי שאפשר ובסוף עוד לקחת את המיליון!
בזמן שאנחנו יושבים בחושך בבית ואוכלים שרצים ואורז בישראל.
לא יפה

אגב, מה ההיסטריה עם האורז? הוא לא כזה יקר
זאפוד

Re: אז בגלל זה "נעמה בפיתה" לא מגיעה הנה

הודעהעל ידי נעמה בפיתה. ב ב' יוני 23, 2008 3:07 pm

חצופים!
אל נא תישאו את שמי לשווא!
אני צריכה לקבל אימיילים דחופים ממרכז העולם (כלומר ת"א) כדי לדעת שעוד מדברים עליי כאן?
לא הייתם מעוניינים בשירותיי, עכשיו נראה אתכם מתחנפים ומנסים לקבל קצת מהמיליון!

חה! חה! צוחק מי שצוחק אחרון! וזה לא אני אמרתי, זה היה שייקה...

בקיצור, נחמד לדעת שעוד מישהו זוכר אותי. או האמנם?

נעמה בפיתה.

נ.ב - רק שתדעו שבייביסיטר לפני שבוע אמר לי זאטוט בן חמש: "את זכית בהישרדות!" ואמרתי לו: "נכון, ובעבור זה אני עכשיו שומרת עליך!"
אכן כן.

נעמה בלאפה.
נעמה בפיתה.

הודעהעל ידי ג'ירף סגול ב ב' יוני 23, 2008 6:02 pm

[quote="נעמה בפיתה."]חצופים!
אל נא תישאו את שמי לשווא!
אני צריכה לקבל אימיילים דחופים ממרכז העולם (כלומר ת"א) כדי לדעת שעוד מדברים עליי כאן?
לא הייתם מעוניינים בשירותיי, עכשיו נראה אתכם מתחנפים ומנסים לקבל קצת מהמיליון!

חה! חה! צוחק מי שצוחק אחרון! וזה לא אני אמרתי, זה היה שייקה...

בקיצור, נחמד לדעת שעוד מישהו זוכר אותי. או האמנם?

נעמה בפיתה.

נ.ב - רק שתדעו שבייביסיטר לפני שבוע אמר לי זאטוט בן חמש: "את זכית בהישרדות!" ואמרתי לו: "נכון, ובעבור זה אני עכשיו שומרת עליך!"
אכן כן.

נעמה בלאפה.[/quote]
נו, אז תבואי למפגש?
ג'ירף סגול

הודעהעל ידי פמבלטון ב ב' יוני 23, 2008 8:00 pm

אוקיי,

אם את באמת נעמה בפיתה,
תגידי לי בבקשה - מה זה "אולם זהבה"?

~גימל מנסה לאמת עובדות~
פמבלטון

חזור אל תשע בכיכר -- הפורום של אבטיח