[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 110: Undefined array key "cached"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 111: Undefined array key "normal"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 112: Undefined array key "total"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3391: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3393: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3394: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3395: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
אבטיח • צפה בנושא - לקראת מפגש

לקראת מפגש

יש נפח אחסנה!

לקראת מפגש

הודעהעל ידי ג'ירף סגול ב ד' יוני 11, 2008 9:24 pm

כל מיני צפרים קטנות לוחשות לי שהפעם המפגש עלול להתגשם. כיון שמסיבות כאלו ואחרות (בעיקר אחרות) נראה שהוא יתקיים בדירתנו הצנועה, מן הראוי שאפעל דבר או שיניים בנוגע לארגון. בתור התחלה, ראו עצמכם מוזמנים לשלוח לי הודעה במערכת המסרים של תפוז. שם קוראים לי סוריאל. כשיצטברו אצלי כל כתובותיכם נוכל להתקדם לשלב הבא במזימתנו הזדונית להשתלט על העולם. מו הה הה!!
ג'ירף סגול

Re: לקראת מפגש

הודעהעל ידי חשין ב ה' יוני 12, 2008 7:44 am

באמת שאין לי כוח להתחיל להיזכר איך קוראים לי בתפוז ולמה. כנראה שאיאלץ להסתפק בקשר הטלפוני שיש לי עם זאפ ומשה פלטיאל כדי לדלות פרטים על המפגש הממשמש ובא.
חשין

הודעהעל ידי אורח ב ה' יוני 12, 2008 10:51 am

לדעתי יש לי כתובות האימייל של כולכם, אני אעשה עכשיו שליחת נסיון כדי לוודא שהן מעודכנות.

ג.
אורח

הודעהעל ידי משה פלטיאל ב ש' יוני 14, 2008 9:48 pm

אני tzudag@gmail.com
לא, מיקי11111, אני לא מפחד ממך!
הא!
"אני ויואל ומשה פלטיאל וערן".
משה פלטיאל

הודעהעל ידי אורח ב ב' יוני 16, 2008 2:10 pm

טוב, אז עם מי הצלחתי לתקשר:

ג'ירף (אמנם בסוף דרך תפוז, אבל לא נורא)
קואלה
מוג
סיינ (שאמר שכנראה לא יגיע)

מזאפ, חשין, מ"פ וג'ינ לא נשמע קול.
מה, אתם לא בודקים את האימייל שלכם 80 פעם ביום, כמוני?...

גימל
אורח

הודעהעל ידי קואלה המקורית ב ד' יוני 18, 2008 6:12 pm

יש מישהו שמגיע מאיזור המרכז / שרון?

אשמח לטרמפ, בעיקר לחזרה, כדי שלא אצטרך להיות תלויה באוטובוסים.

והעיקר - מה צריך להביא?
קואלה המקורית

הודעהעל ידי זאפוד ב ה' יוני 19, 2008 1:12 am

[quote="קואלה המקורית"]יש מישהו שמגיע מאיזור המרכז / שרון?

והעיקר - מה צריך להביא?[/quote]

אני בא מהמרכז, אם אני בא - אני אדע רק יום-יומיים לפני המפגש.
את יודעת איפה אני גר ואם אזור פ"ת עוזר לך אז בכיף.

אני אביא אבטיח (בהנחה שאבוא, אני מאוד רוצה)
זאפוד

הודעהעל ידי ג'ירף סגול ב א' יוני 22, 2008 12:58 am

[quote="קואלה המקורית"]יש מישהו שמגיע מאיזור המרכז / שרון?

והעיקר - מה צריך להביא?[/quote]
שק מלא מצברוח טוב, כמובן. חוצמזה, איזשהי תקרובת מזון בודאי תרומם את האוירה (למשקאות אני אדאג, לדעתי). חבילת עוגיות או עוגה מעניינת או משהו בסגנון.
ג'ירף סגול

הודעהעל ידי קואלה המקורית ב א' יוני 22, 2008 5:36 pm

טוב... אני אחשוב על משהו.

מישהו דיבר עם ג'ינ? אני יודעת שהיא גרה לא רחוק מפה.
קואלה המקורית

הודעהעל ידי קואלה המקורית ב ב' יוני 23, 2008 6:33 pm

יש למישהו את המייל שלה? (של ג'ינ, אם לא הבנתם)
קואלה המקורית

הבא

חזור אל תשע בכיכר -- הפורום של אבטיח

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים