[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 110: Undefined array key "cached"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 111: Undefined array key "normal"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 112: Undefined array key "total"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3391: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3393: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3394: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3395: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
אבטיח • צפה בנושא - מפגש 2008

מפגש 2008

יש נפח אחסנה!

מפגש 2008

הודעהעל ידי קואלה ב ו' יוני 27, 2008 11:58 am

היה ממש נחמד.. מאוד נהניתי.
תודה לאורחים, למארחים
ותודה מיוחדת למטאטאים, על שירותי ההסעה מדלת לדלת.

(וכמובן, לחברו הטוב של האדם... שבלעדיו לא היינו מגיעים...)
קואלה

Re: מפגש 2008

הודעהעל ידי זאפוד ב א' יוני 29, 2008 9:54 am

[quote="קואלה"]היה ממש נחמד.. מאוד נהניתי.
תודה לאורחים, למארחים
ותודה מיוחדת למטאטאים, על שירותי ההסעה מדלת לדלת.

(וכמובן, לחברו הטוב של האדם... שבלעדיו לא היינו מגיעים...)[/quote]

באמת היה מוצלח, מאוד מוצלח (זה תמיד מוצלח*)
וחבל שלא יכולנו להשאר עד הסוף
תודה לכולם על שבאו ועל כל מה שהביאו
ולגירף על האכסניה ועל החתול

קואלה- חברו הטוב של האדם זה חומוס?

*מישהו מזהה מאיזה סרט הציטוט?
זאפוד

הודעהעל ידי Poogy ב ב' יוני 30, 2008 8:03 pm

גם לנו היה כיף גדול. תודה למארגנים, למארחים ולכולם!
Poogy

הודעהעל ידי ג'ירף סגול ב ג' יולי 01, 2008 7:02 pm

תודה תודה. עמלנו ויזענו (פחחחח) ואכן, למרות כל המכשולים וכנגד כל המשטינים הצלחנו! עשינו זאת! יש אה--אהממ.
:|
סליחה.
נסחפתי קצת.
בכולופן תודה שבאתם, גם אנחנו נהנינו מאוד מאוד, ואני מרשה לעצמי לדבר גם בשם השותפים שלי, והאחיות של השותפים שלי והחברות שלהם (של השותפים. לא האחיות שלהם). רק מה, עכשיו אני חייב להזמין אתכם למפגש נוסף כדי לחסל את כל האוכל שנשאר מהמפגש הזה.
ג'ירף סגול

הודעהעל ידי זאפוד ב ג' יולי 01, 2008 11:59 pm

כן, באמת היה שם אוכל לפי-שלוש אנשים ממה שהגיעו.

ואם כבר מדברים על אוכל מיותר - אולי תוכלו לעזור לי במשהו שקצת קשור:
יש עמותה שנקראת "משולחן לשולחן" - זוהי עמותה שמפעילה מתנדבים העוברים כל ערב בין אולמי שמחות ומסעדות קרוב לשעת הסגירה
ואוספים שאריות מזון במצב טוב שהיו נזרקות ומעבירים אותן לנזקקים ורעבים.
לעמותה יש עוד פרוייקטים של איסוף מזון ממקורות רבים ומגוונים כמו קטיף של פירות במטעים ובפרדסים והכל בהתנדבות.
העמותה מחפשת שם לפרוייקט הלילי הזה (איסוף מזון בלילה ממסעדות, אולמות ורשתות מזון).
כרגע זה נקרא "איסוף לילי" או משהו דומה, מישהו הציע להם את השם "לילות שימורים" והם חושבים שזה שם מצוין אבל הם מחפשים משהו מאוד קצר - עדיף מילה אחת.
לדוגמא - לפרוייקט של הקטיף קוראים בשם התנ"כי "לקט".
זו יכולה להיות גם מילה שהיא הלחם של שתי מילים ואם רוצים גם שילוב של אנגלית (יש גם הרבה מתנדבים מחו"ל ועולים חדשים).

יש למישהו רעיון/ות?
זאפוד

הודעהעל ידי חשין ב ה' יולי 03, 2008 7:50 am

היה אחלה מפגש. בדרך חזרה סרתי לביה"ח, והרופא אבחן שמלבד כאב הגב הכל תקין. כאב הגב חלף עבר לו, וגם אני חלפתי עברתי לי מארץ הקודש לביקור קצר במזרח, במצחיקה שבמדינות.
זאפ, אומרים "פי שלושה". (וגם כותבים)
אני מקווה שהכל טוב שם אצלכם, ב - 8:50 בבקר...
חשין

חזור אל תשע בכיכר -- הפורום של אבטיח

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים