[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 110: Undefined array key "cached"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 111: Undefined array key "normal"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 112: Undefined array key "total"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3391: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3393: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3394: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3395: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
אבטיח • צפה בנושא - מפגש - הגעה

מפגש - הגעה

יש נפח אחסנה!

מפגש - הגעה

הודעהעל ידי קואלה המקורית ב ג' יוני 24, 2008 2:41 pm

טוב, גנגי לא תגיע, מן הסתם.
מי שלא יודע, אמא שלה נפטרה השבוע, אז ...

אני עדיין מחפשת מישהו שמגיע מאזור המרכז/ השרון. אם לא יהיה ובסוף גם לא זאפ מפתח תקווה, אז אני לא בטוחה שאוכל להגיע....
קואלה המקורית

Re: מפגש - הגעה

הודעהעל ידי זאפוד ב ג' יוני 24, 2008 2:59 pm

[quote="קואלה המקורית"]טוב, גנגי לא תגיע, מן הסתם.
מי שלא יודע, אמא שלה נפטרה השבוע, אז ...

אני עדיין מחפשת מישהו שמגיע מאזור המרכז/ השרון. אם לא יהיה ובסוף גם לא זאפ מפתח תקווה, אז אני לא בטוחה שאוכל להגיע....[/quote]

לעת עתה אני מגיע - בהנחה שיש מפגש
עוד לא אמרת לי אם נוח לך לבוא איתי
זאפוד

הודעהעל ידי קואלה המקורית ב ג' יוני 24, 2008 5:06 pm

אני מניחה שאוכל להגיע איתך. ברגע שאמצע איך להגיע לפתח תקווה (אני בחיפושים אחרי אוטובוס מתאים).
יש לי את מספר הטלפון שלך, אני אתקשר אליך מחר אחרי העבודה?
קואלה המקורית

הודעהעל ידי חשין ב ג' יוני 24, 2008 5:57 pm

קואלה, את יכולה גם לנסוע איתי אם זה עוזר לך בחיים.
חשין

הודעהעל ידי קואלה המקורית ב ג' יוני 24, 2008 8:16 pm

ואדוני יואיל להאיר את זכרוני, מהיכן הוא מגיע?
קואלה המקורית

הודעהעל ידי Poogy ב ד' יוני 25, 2008 12:24 am

אנחנו באים מתל אביב אי"ה
Poogy

הודעהעל ידי קואלה המקורית ב ד' יוני 25, 2008 6:21 am

אני אשמח מאוד להצטרף אליכם, תל אביב היא בהישג אוטובוס אחד...
תוכל לשלוח אלי את מספר הטלפון שלך?
ל- tal.bayrav@gmail.com
כך אני אוכל להתקשר ולקבוע...
קואלה המקורית

חזור אל תשע בכיכר -- הפורום של אבטיח

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים