[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 110: Undefined array key "cached"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 111: Undefined array key "normal"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/db/dbal.php on line 112: Undefined array key "total"
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 885: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3391: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3393: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3394: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3395: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2922)
אבטיח • צפה בנושא - לקראת מפגש

לקראת מפגש

יש נפח אחסנה!

Re: לקראת מפגש

הודעהעל ידי פמבלטון ב ב' יוני 23, 2008 8:02 pm

טוב,

נראה לי שאנחנו נביא מלוחים.

נראה.
פמבלטון

הודעהעל ידי חשין ב ג' יוני 24, 2008 6:00 pm

נראה לי שיש לכם את המייל שלי בעבודה הקודמת. באסה.
חשין

הודעהעל ידי Poogy ב ד' יוני 25, 2008 12:25 am

תגיד, ג'ירף, שמא יש אצלך את הסידורים הנחוצים לצורך הצגת משחק חצי הגמר של היורו ברקע (שזה אומר ערוץ עשר או אינטרנט מהיר), שנראה אם יש גול?
Poogy

הודעהעל ידי אורח ב ד' יוני 25, 2008 1:21 am

[quote="חשין"]נראה לי שיש לכם את המייל שלי בעבודה הקודמת. באסה.[/quote]

אה, אוקיי, כנראה שפה קבור הכלב (זהו עצם העניין).

וטלפונים, כמו שאמרת, של זאפ או צודג, יש לך?

אגב, הניק שלך בתפוז הוא ח ש י ן, עם רווחים בין אות לאות.
איך אני יודעת? ובכן, נשארו אצלי כמה מסרים שמורים מהפעם הקודמת :-) .

ושלחתי לך מסר גם הפעם, לניק הזה. אז אם תיכנס לשם תוכל לראות אותו ואף להשתמש באותה המערכת ע"מ לעדכן את הג'ירף (סוריאל בתפוז) בכתובתך.

או שיש לך מספרי הטלפון כאמור, ואז לא צריך את כל הבלגאן הזה :-) .

ג.
אורח

הודעהעל ידי חשין ב ד' יוני 25, 2008 9:09 am

תודה, אך לא הצלחתי להיזכר בסיסמא שלי. איזו באסה. לא נורא, אני מתכתב לי עם זאפ להנאתי, ועדיין אין לי מושג היכן ייערך המפגש ומדוע. אני מקווה שאוכל להגיע.
חשין

הודעהעל ידי אורח ב ד' יוני 25, 2008 4:40 pm

[quote="Poogy"]תגיד, ג'ירף, שמא יש אצלך את הסידורים הנחוצים לצורך הצגת משחק חצי הגמר של היורו ברקע (שזה אומר ערוץ עשר או אינטרנט מהיר), שנראה אם יש גול?[/quote]
מסך לס"ד ל"ה אינטש מחובר למחשב של השותף שלי נחשב סידורים?
אורח

הודעהעל ידי ג'ירף סגול ב ד' יוני 25, 2008 4:41 pm

[quote="אורח"][quote="Poogy"]תגיד, ג'ירף, שמא יש אצלך את הסידורים הנחוצים לצורך הצגת משחק חצי הגמר של היורו ברקע (שזה אומר ערוץ עשר או אינטרנט מהיר), שנראה אם יש גול?[/quote]
מסך לס"ד ל"ה אינטש מחובר למחשב של השותף שלי נחשב סידורים?[/quote]
ואת זה אני כתבתי, לא ג'.
ג'ירף סגול

הודעהעל ידי Poogy ב ד' יוני 25, 2008 6:48 pm

בהחלט כן אם יתיר לנו השותף להתקין את התוכנה הנחוצה לצפיה
Poogy

הקודם

חזור אל תשע בכיכר -- הפורום של אבטיח

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים